Particuliere 24-uurs thuiszorg Woudenberg

 

Altijd de beste zorg om u heen

Heeft u thuiszorg  nodig en wilt u blijven wonen in uw vertrouwde leefomgeving in Woudenberg De Zorgheuvel biedt inwonende thuiszorg voor iedereen in Woudenberg die zorg nodig heeft. Particuliere thuiszorg op maat, voor jong en oud, tijdelijk of voor een langere periode.

 

U kiest voor particuliere thuiszorg van De Zorgheuvel, bijvoorbeeld als:

  •          U een aandoening heeft waarbij het niet verantwoord is om zonder zorg in uw eigen huis te blijven (bijvoorbeeld bij dementie, parkinson,MS, ziekte van korsakov, etc.).
  •          U behoefte heeft aan verpleeghuisvervangende zorg.
  •          U wilt herstellen van een ziekenhuisopname.
  •          U valgevaarlijk of (gedeeltelijk) verlamd bent.
  •          Uw mantelzorgers (tijdelijk) de zorg niet op zich kunnen nemen.
  •          U de wens heeft om uw laatste dagen thuis te zijn.
  •          Er sprake is van eenzaamheid en u permanent gezelschap wenst.

 

Met De Zorgheuvel bent u verzekerd van de beste 24-uurs thuiszorg.
Direct contact? Bel voor meer informatie naar 030-7512818.

 

Uw zorgwens centraal

Kiest u voor particuliere thuiszorg van De Zorgheuvel, dan beschikt u over een inwonende verzorger die zorg biedt op de momenten dat ú dat wenst. Eén-op-één-zorg die 100% aansluit bij uw zorgbehoefte. Per dag bepaalt u samen welke zorg u wenst op het gebied van lichamelijke verzorging, persoonlijke begeleiding en licht huishoudelijke werkzaamheden. .

 

Zorgvuldig geselecteerde en professionele zorgverleners

Tijdens een eerste vrijblijvende intake, inventariseren we samen uw zorgbehoefte. De Zorgheuvel selecteert op basis van uw wensen een gekwalificeerde zorg au pair die aansluit bij uw zorgvraag. Daarbij letten we o.a. op vaardigheden, taal, opleiding en leeftijd. Een groot deel van de thuiszorg medewerkers komt uit Slowakije, waar zorgen en ontzorgen diep verweven is in de cultuur. Deze medewerkers hebben een medische achtergrond, van verzorgende niveau 2 tot gediplomeerd verpleegkundige. 

 

Kosten particuliere thuiszorg Woudenberg

Bij De Zorgheuvel koopt u thuiszorg goedkoop in haalt u meer zorg uit uw budget. Afhankelijk van uw indicatie kost een inwonende zorg au pair tussen € 4.750 en 5.500 per maand.

 

 

 

Aanvragen PGB voor particuliere thuiszorg Woudenberg

Indien u reeds over een indicatie beschikt in de vorm van ZIN (zorg in natura) kunt u deze omzetten naar PGB (persoonsgebonden budget).

 

Voor WMO moet u bij de gemeente Woudenberg zijn. U stelt een budgetplan met een begroting op. De gemeente beoordeelt deze en na goedkeuring kunt u de zorg zelf inkopen.

 

Voor WLZ moet u bij de zorgkantoor Woudenberg zijn. U dient daar een verzoek tot omzetting van ZIN naar PGB in te dienen. Zij plannen dan een bewustkeuze gesprek met u in waarin uw rechten en plichten bij PGB worden uitgelegd. De contactgegevens van Zorgkantoor te Utrecht vindt u hier.

 

Voor zorgverzekeringswet. U vraagt het Zvw-budget aan bij uw zorgverzekeraar. Uw zorgverzekeraar controleert of u het aanvraagformulier goed heeft ingevuld. Uw  zorgverzekeraar kan u vervolgens uitnodigen voor een gesprek. Daarin kunt u uw pgb-aanvraag toelichten. De bedoeling is dat u een bewuste keuze maakt. De zorgverzekeraar besluit vervolgens of een pgb bij u past.

 

Met een persoonsgebonden budget bepaalt u zelf waar en welke zorg u inkoopt. U kunt hiervoor een aanvraag indienen bij een zorgkantoor (WLZ), zorgverzekeraar (ZVW) of bij de gemeente (WMO). De Zorgheuvel helpt u graag bij het aanvragen van een persoonsgebonden budget (PGB) en het omzetten van zorg in natura (ZIN) naar een PGB.

 

Contact en gratis intakegesprek

Het is belangrijk dat 24-uurs zorg goed bij uw situatie en persoonlijke wensen past. Neem daarom gerust contact op voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek waarin wij uw situatie en zorgvraag bespreken. Bel De Zorgheuvel op 030-7512818.

 

 

Landelijk en bij u in de buurt

De Zorgheuvel heeft landelijke dekking. Waar u ook woont, u kunt altijd een beroep doen op de toegewijde thuiszorgmedewerkers van De Zorgheuvel.  

Onze klanten over De Zorgheuvel

Bij Zorgheuvel werken ze met gevoel.Zijn er problemen dan doen ze hun uiterste best om een oplossing te vinden.Met een zorgaupair kon mijn man thuiskomen en niet meer in een verpleeghuis.Wij hadden een plezierige samenwerking.Wanneer u voor Zorgheuvel kiest krijgt u geen spijt. Froukje Kamping.

26 juni 2018 om 21:21

Froukje Kamping - Grolloo

Waarom kiezen voor De Zorgheuvel?

Gekwalificeerde en betrokken zorgverleners.
Aandacht en hulp die 100% aansluit bij uw zorgbehoefte.
Gratis en zorgvuldige intake.
Geen wachttijden.
Hulp bij aanvragen PGB.
Landelijke dekking.

Nieuws & Actueel

» lees verder