Over De Zorgheuvel

De Zorgheuvel is een organisatie die u de uitkomst biedt voor een betaalbare zorghulp. Wij bieden onze betaalbare thuiszorg landelijk aan. Onze hoofdkantoor is gevestigd in Zeist. Wij maken gebruik van goed opgeleide en gecertificeerde mensen die hun vakgebied met liefde en gevoel uitoefenen. Onze personeel is afkomstig uit de EU voornamelijk uit Slowakije, waar de zorg voor behoeftigen nog diep in de cultuur verweven staat. Wij zijn gespecialiseerd in de laagdrempelige dienstverlening die het behoeftigen mogelijk maakt comfortabel zelfstandig te blijven wonen. 

Maar hoe zit het met de taal?

Onze zorgverleners spreken Duits of Engels en uiteraard kunt u uw voorkeur hiervoor uitspreken. Tevens bieden wij ze bij aankomst een basiscursus Nederlands aan om hen de meest gebruikelijke zinnen eigen te maken. De ervaring leert dat de taal het minste problemen oplevert. De communicatie verloopt in de meeste gevallen voor 80% non-verbaal. Als er een “klik” is komt het met de communicatie in de meeste gevallen van zelf goed.

Oost-west thuis best

Niets is fijner om lekker in eigen huis te kunnen herstellen/blijven wonen. Waarom zou u het dan anders doen als dat niet hoeft? Met de hulp en aangename gezelschap van onze zorgverleners bent u in goede handen. Zij helpen u graag met uw dagelijkse gang van zaken en ook `s nachts is het een fijn gevoel te weten dat u niet alleen bent.  Dit alles en toch met behoud van uw eigen privacy. 

Waarom kiezen voor De Zorgheuvel?

Gekwalificeerde en betrokken zorgverleners.
Aandacht en hulp die 100% aansluit bij uw zorgbehoefte.
Gratis en zorgvuldige intake.
Geen wachttijden.
Hulp bij aanvragen PGB.
Landelijke dekking.

Nieuws & Actueel

» lees verder