Onze klanten over De Zorgheuvel

Bij Zorgheuvel werken ze met gevoel.Zijn er problemen dan doen ze hun uiterste best om een oplossing te vinden.Met een zorgaupair kon mijn man thuiskomen en niet meer in een verpleeghuis.Wij hadden een plezierige samenwerking.Wanneer u voor Zorgheuvel kiest krijgt u geen spijt. Froukje Kamping.

26 juni 2018 om 21:21

Froukje Kamping - Grolloo

Zorgheuvel is klantvriendelijk en betrouwbaar! Ze denken met je mee en zoeken naar de juiste oplossingen.

29 juni 2017 om 12:12

Ria - Hooge mierde

de eerste contacten waren meteen positief. de geselecteerde hulp was perfect. lief, kundig en zorgzaam. beter dan dit kun je nergens verwachten.

05 april 2017 om 11:15

van zanten - aalst

de zorg au pairs hebben enorm bijgedragen aan mijn levenskwaliteit en de zorgheuvel heeft mij goed bijgestaan bij het zoeken naar verzorgsters die bij mij passen.

26 januari 2017 om 08:22

t. timmerman - loosdrecht

De Zorgheuvel ken ik nu al vanaf 1-11-2015 en met hun te werken is heel prettig en heel correct. Waar het moet aangegrepen worden met problemen zijn ze heel snel en accuraat. Goede overleg over je budget en gratis adviezen als je ergens mee zit. Altijd bereikbaar en probeert naar je wens au pair in te zetten voor de zorg. 100% betrouwbaar en geen hoofdpijn. Ik ben blij dat ik een goede zorgverlener De Zorgheuvel heb gekozen dan een andere. Ga zo door.

18 januari 2017 om 11:36

Nimmy Azizahamad - Den Haag

Geweldig deze mensen die ons helpen Beste beslissing ooit, geeft heel veel rust voor de mantelzorgster en voor de patient is niets fijner dat thuis te zijn

17 januari 2017 om 21:50

De Bruin - Amersfoort

Waarom kiezen voor De Zorgheuvel?

Gekwalificeerde en betrokken zorgverleners.
Aandacht en hulp die 100% aansluit bij uw zorgbehoefte.
Gratis en zorgvuldige intake.
Geen wachttijden.
Hulp bij aanvragen PGB.
Landelijke dekking.

Nieuws & Actueel

» lees verder