Bel voor meer informatie 030-7512818

Hoe werkt thuiszorg?

U kunt bij ons een vrijblijvend gesprek aanvragen. Hier zullen wij uw wensen, behoeftes en verwachtingen met u bespreken. Samen met u maken wij een profiel aan waaraan uw idelale zorghulp aan moet voldoen. Zodra wij samen eens zijn over de kanditaat gaan we voor u opzoek. Binnen 3 tot 10 dagen komen wij dan met een geschikte kandidaat.

De zorghulp woont bij u in huis. U dient dus over een vrije kamer te beschikken waarin hij/zij kan verblijven. De vrije dagen worden met u en de zorghulp afgestemd naar uw behoeftes.

Al onze medewerkers zijn gescreend op kennis, vaardigheden, taken, bejegening en betrouwbaarheid. Wij bieden zorg op maat, waardoor u verzekerd bent van een optimale aansluiting bij uw eisen en wensen. Mocht u ondanks dat niet tevreden zijn met uw zorghulp dan zullen wij voor een ander kanditaat zorgdragen.

Waarom kiezen voor De Zorgheuvel?

Gekwalificeerde en betrokken zorgverleners.
Aandacht en hulp die 100% aansluit bij uw zorgbehoefte.
Gratis en zorgvuldige intake.
Geen wachttijden.
Hulp bij aanvragen PGB.
Landelijke dekking.

Nieuws & Actueel

Pgb nieuws

1 Juli 2020 Het Pgb bestaat 25 jaar Het begon klein, terwijl we op dit moment zo’n 120.000 budgethouders hebben. Op een dag als vandaag kijken we terug op de mooie dingen die het pgb ons brengt. Een ding staat vast: mét het…

» lees verder