Bel voor meer informatie 030-7512818

Hoe werkt thuiszorg?

U kunt bij ons een vrijblijvende gesprek aanvragen. Hier zullen wij uw wensen, behoeftes en verwachtingen met u bespreken. Samen met u maken wij een profiel aan waaraan uw idelale zorghulp aan moet voldoen. Zodra wij samen eens zijn over de kanditaat gaan we voor u opzoek. Binnen 3 tot 10 dagen komen wij dan met een geschikte kandidaat.

De zorghulp woont bij u in huis. U dient dus over een vrije kamer te beschikken waarin hij/zij kan verblijven. De vrije dagen worden met u en de zorghulp afgestemd naar uw behoeftes.

Al onze medewerkers zijn gescreend op kennis, vaardigheden, taken, bejegening en betrouwbaarheid. Wij bieden zorg op maat, waardoor u verzekerd bent van een optimale aansluiting bij uw eisen en wensen. Mocht u ondanks dat niet tevreden zijn met uw zorghulp dan zullen wij voor een ander kanditaat zorgdragen.

Waarom kiezen voor De Zorgheuvel?

Gekwalificeerde en betrokken zorgverleners.
Aandacht en hulp die 100% aansluit bij uw zorgbehoefte.
Gratis en zorgvuldige intake.
Geen wachttijden.
Hulp bij aanvragen PGB.
Landelijke dekking.

Nieuws & Actueel

Pgb nieuws

16 maart 2017 Sluit u vanaf 1 april 2017 een nieuwe zorgovereenkomst af, dan moet u voortaan de modelovereenkomst van de SVB te gebruiken. Daarover hebt u afgelopen week bericht gekregen van de SVB. Het ministerie van VWS heeft dit…

» lees verder